Boblebad slipper «Inte Ligent Dansmusik»

Metronomicon

Denne nye kassetten viser de stemningsfulle og lytteorienterte låtene til overflødighetshornet Ulf Moen Denneche aka Boblebad. Dette er elektronisk musikk du kan lytte til men den prøver ikke for hardt – det er Inte Ligent Dansmusik!

Ulf er en artist/produsent fra Bærum/Oslo, en ekte kreativ sjel. En produktiv dynamo og kreatør innen lyd såvel som i det visuelle, som i det daglige virke både fungerer som musikkprodusent, maler og visuell utformer, eller designer om du vil.

Han har gitt ut musikk via norske og utenlandske labler som Beatservice, Eskimo, Paper, Full Pupp, EUFORISK, Aquavit BEAT, Badabing diskos, med mer – og er nå tilbake hos Metronomicon Audio med et nytt og litt annerledes prosjekt, kalt «Inte Ligent Dansmusik».

Det er en begrenset kassett-release, men vil også komme digitalt på streaming-plattformer. Denne gangen, til en forandring, er det mer IDM-inspirerte beats og mindre House-feel på låtene. Som vi vet, har ambient-musikk på en måte samme status og funksjon i musikkverden som Curlingsporten har i sportsverden.

Musikkvideoen til låta Isi Listening er filmet nettopp i en curlinghall hos Bygdøy Curling Club! Utgivelsen er satt sammen og mastret av Center of the Universe!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.