Bloggeren Tonje Aarhaug kalt for ludder på nettet

tonje aarhaug

Den norske bloggeren Tonje Aarhaug (42) har valgt å bosette seg med sin mann i Danmark. Hun er mamma og på fritiden er hun en populær blogger som er stolt av kroppen sin og er ikke redd for å vise det. Men det har falt enkelte tungt for brystet.

– En liten trolle – trist – heks valgte å sende meg en kommentar om at jeg var en ludder på nettet. Så må jeg heller være der da?! Vet ikke helt hva det vil si, men det har sikkert noe med pupper og rumpe å gjøre – så værsågod, her er jeg: Tonje, en ludder på nettet. Jeg har godt nok ikke noe 800-nummer, og ikke vil jeg ha et heller, skriver Tonje på bloggen sin.

Les også:  Grønn plattform: 1 milliard kroner til elleve store grønne omstillingsprosjekter

Tonje er ikke naken på bloggen sin, men stolt av kroppen sin. Og det er nok det som kan ha fremprovosert den stygge kommentaren.

– Det er fantastisk å bli hyllet i Danmark for sin frisinnete tankegang og beundring for bikinikroppen ala 42 år gammel, kontra konstant kritikk fra nettrollene i moderlandet om vulgær fremtoning og alt for liten bikini. Godt jeg har nok sosial kompetanse til å forstå hvor jeg hører hjemme, sier Tonje til Bodøposten.no.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.