Baker- og konditorlandslaget for første gang til bake-VM!

korn mat bakeri

Det norske Bakerlandslaget deltar for første gang i det uoffisielle verdensmesterskapet, som finner sted i Munchen søndag 16. september. Og 19.-20. september er Konditorlandslaget representert i konkurranse mot verdens beste konditorer under 25 år.

Det norske Bakerlandslaget er for første gang representert til Iba-UIB Cup, som er det uoffisielle verdensmesterskapet som finner sted i Munchen. Det var etter seieren i Nordic Bakery Cup 2017 at bakerlandslaget fikk invitasjon til å delta på UIB Cup.

Det er Nikolai Melling og Ivar Bakke som er tatt ut til å representere det norske laget, som skal konkurrere søndag 16. september. Norge skal konkurrere mot Peru, USA og Frankrike og de andre dagene er det Japan, Nederland, Korea, Russland, Tyskland, England, Spania og Kina som er med i konkurransen. Temaet for konkurransen er «universet».

I løpet av åtte timer skal de to norske utøverne lage fire ulike typer brød, tre ulike bagetter, tre kuvertbrød, tre wienerprodukter, pan au chocolate, formkaker, sjokoladebrioche, hamburgerbrød, sandwich og showpiece.

– Vi har ligget i hardtrening og er svært spente foran helgens konkurranse, sier Nikolai Melling og Ivar Bakke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.