Årets tillitsvalgt Marit Rindem Garaas: – Viktig at ansatte er organisert

delta

Kokk Marit Rindem Garaas i Flesberg kommune får Deltas tillitsvalgtpris i 2022 for bra samarbeid med arbeidsgiver og gode løsninger for medlemmene.

Hvert år deler fagforeningen Delta ut en pris til en av sine 3000 tillitsvalgte. I år går prisen til Marit Rindem Garaas som er en svært erfaren hovedtillitsvalgt. 

– Hun er en god rollemodell som får ting til på vegne av medlemmene sine og for Delta. Garaas har opparbeidet et svært bra samarbeid med arbeidsgiver som gir et godt grunnlag for å skape gode løsninger for medlemmene, sier prisutdeler og nestleder i Delta, Marit Solheim. Den høythengende utmerkelsen ble delt ut onsdag kveld på Deltas representantskap på Kløfta. 

– Dette hadde jeg aldri trodd. Plutselig ble jeg årets tillitsvalgt! Nå er jeg veldig stolt og takknemlig, sier prisvinner Marit Rindem Garaas. 

– Jeg har vært veldig opptatt av at ansatte skal være organiserte, og det er viktig at Delta er partipolitisk nøytrale. Medbestemmelse for ansatte er viktig, og det brenner jeg for. Jeg er veldig glad for at jeg har hatt denne rollen slik at jeg har kunnet bidratt til at Flesberg blir bedre. Sammen er vi best, sammen blir vi gode! Jeg jobber for fellesskap og samhold – å stå sammen for det vi tror på, sier Garaas.

Garaas har vært tillitsvalgt i 33 år og er dermed en svært erfaren tillitsvalgt. Hun har vært med i så mange år at det ikke er tall på hvor mange medlemmer hun har hjulpet med fast eller økt stilling etter arbeidsmiljøloven, lokale forhandlinger eller andre utfordringer. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.