«All time high» omsetning for Deloitte Norge

deloitte

Deloitte har publisert årsresultatet for regnskapsåret 2018/19. På global basis omsetter Deloitte nå for 415 milliarder norske kroner – en vekst på 9,4 prosent fra foregående år.

Med det er Deloitte den klart største leverandøren av profesjonelle tjenester i det globale markedet. I Norge var veksten på samme nivå. Deloitte Norge omsatte for 2,23 milliarder norske kroner i samme periode.

Deloitte har publisert årsresultatet for FY19. På global basis omsetter Deloitte nå for 415 milliarder NOK, en vekst på 9,4 % fra foregående år. Med det er Deloitte den klart største leverandøren av profesjonelle tjenester i det globale markedet.

Les også:  Sjømatnæringen får bedre tid til å tilpasse seg etter brexit

I Norge var veksten på samme nivå. Deloitte Norge omsatte for 2,23 milliarder NOK i regnskapsåret FY19, en økning som også var på 9,4 % fra foregående år.

– Dette er en utvikling vi er godt fornøyd med. Vekst i seg selv er ikke en målsetting for Deloitte, men det at vi vokser så bra som vi gjør, er en indikator på at vi gjør mye riktig, sier Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte Norge.

Les også:  Flyr til Stavanger

Markedet for profesjonelle tjenester er inne i en betydelig endring, på samme måte som alle andre bransjer. Gamle tjenester blir borte, mens nye tjenesteområder vokser frem.

– Kundene stiller helt nye krav til oss, både som revisorer, advokater og rådgivere. Vi ønsker å være i forkant av denne utviklingen, og bruker store ressurser på å  fornye tjenesteleveransen vår i alle de markedene vi er i, sier Sjur Gaaseide.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.