Alan Walker til Oslo Spektrum

alan walker

9. november 2019 er Alan Walker klar for å innta Oslo Spektrum. Publikum vil ikke bare få servert en hitparade i særklasse, men også en opplevelse av de sjeldne når han tar med publikum inn i Walker-universet. Konserten i Oslo Spektrum er en del av «Aviation Tour» som er Walkers aller første arenaturné.

Siden slippet av monsterhiten «Faded» i 2015 har Alan Walker toppet hitlistene over hele verden, blitt strømmet over en milliard ganger på Spotify og turnert verden rundt. Nå oppnår han nok en milpæl når han legger ut på sin første arenaturné. Konserten i Oslo Spektrum er den første av totalt ni konserter som skal offentliggjøres for «Aviation Tour». 

21-åringen har en egen evne til å engasjere fansen sin og har skapt et univers for dem hvor de ikke bare deler en felles fasinasjon for musikken, men også for et tydelig, forfriskende og mystisk kreativt univers. Dette universet tar Alan Walker med seg inn i Oslo spektrum. Den ferske Spellemann-vinneren harplanlagt en helt spesiell kveld for sine norske fans når han gjør sin aller første konsert i hovedstaden: 

– Jeg gleder meg enormt til å holde konsert i hovedstaden og det blir helt spesielt å kunne gjøre dette i forbindelse med min aller første arenaturné. Gaming er en viktig del av hvem jeg er og har vært en stor inspirasjon i musikken jeg produserer – så nå ønsker jeg å dele denne lidenskapen med publikum og fans ved å implementere dette og mye mer i et helt unikt show, forteller Alan Walker. 

Billetter til Alan Walker i Oslo spektrum slippes fredag 24. mai kl. 09.00. Forhåndssalget starter onsdag 22. mai via Alan Walker Community.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.