AF Gruppen kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver i to uavhengige målinger

af gruppen

AF Gruppen rangeres som den mest attraktive entreprenøren blant ingeniørstudenter på målingene til Universum og Karrierebarometeret. Blant ingeniørene er AF Gruppen nr 12 hos Universum og nr 10 på Karrierebarometeret sin liste.

Universum og Karrierebarometeret måler hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler.

– Det er veldig gøy at vi når ut med vårt budskap. Mange kollegaer har gjort en god jobb både ute på høyskolene og gjennom markedsføring. I AF ansetter vi gjerne nysgjerrige mennesker som ønsker å utvikle seg selv, teamet og arbeidsplassen. Vi kan tilby en arbeidsplass med fokus på menneskene som jobber her og hvordan vi sammen skal innovere og utvikle nye løsninger for å møte fremtidens utfordringer, sier Bård Frydenlund, konserndirektør HR, Kommunikasjon og Sverige.

Ingeniørstudentene som ønsker å jobbe i AF Gruppen assosierer ifølge Universum virksomheten bl.a. med lederskapsmuligheter, godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver.

– Samtidig er det ingen andre bransjer hvor en ingeniør setter så tydelige spor etter seg. Vi bygger landemerker som bygninger, veier og jernbane. Denne attraktiviteten må hele bransjen kollektivt få frem. Plasseringen som den mest attraktive entreprenøren viser at flere har fått øynene opp for AF Gruppen som arbeidsgiver. Vår ambisjon er å vokse lønnsomt og da trenger vi kontinuerlig påfyll av nye kollegaer, sier Bård Frydenlund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.