30 sesonger med The Simpsons på Disney+

Disney+

I år er det 30 år siden «The Simpsons» ble vist for første gang i Norge. Når Disney+ lanserer i Norge 15. september blir for aller første gang 30 sesonger av den prisbelønnede serien tilgjengelig i Norge som reklamefri strømming.

«The Simpsons» ble raskt et kulturfenomen i 1990, og Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright), Lisa (Yeardley Smith) og Maggie har siden blitt kjente figurer over hele verden. Serien har vunnet 34 Emmy® Awards, inkludert dens ellevte pris i 2019 for Outstanding Animated Program, 34 Annie Awards og i 2016 en People’s Choice Award. The Simpsons er nå den manusbaserte serien som har gått lengst sammenhengende i tv-historien. 

Les også:  TV 2 fortsetter humorsatsingen med serien «Krypto Kings»

Den har blitt kalt «Best Show of the 20th Century» av TIME Magazine, kalt «Greatest American Sitcom» av Entertainment Weekly I 2013, og serien ble belønnet med en stjerne på The Hollywood Walk of Fame i Hollywood i 2000. I 2007 ble «The Simpsons Movie» et stor filmsuksess, og også denne vil være tilgjengelig på Disney+. 

Fra 15. september finner du 30 sesonger og over 600 episoder av «The Simpsons» sammen med «The Simpsons Movie» på Disney+ i Norge. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.